KONFERANS ÖHDER TANITIMI YAPILDI

Yer: Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonu

06.10.2015 Tarihinden Saat:1400 ' da Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda Öhder Tanıtım Konferansı Yapıldı.

Okulumuzda “Öğrenci Hemşireler Derneği”nin (ÖHDER) çalışmaları tanıtıldı. Yeni dönemin açılması ve okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize Derneğin açıldığı günden itibaren yaptığı faaliyetler, dernek yönetim kurulu üyeleri; dernek kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalar; Derneğin kuruluş amaçları arasında olan meslekleşme, meslekte örgütlenmenin yararları, birlikte var olma bilinci konularında bilgilendirme yapıldı. Okulumuz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen tanıtım konferansı ÖHDER Bozok Üniversitesi Yunus Emre KÜPELİKILINÇ tarafından gerçekleştirildi.