2016-2017 Mezuniyet Töreni

Yer: BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU

2016-2017 öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında Yüksekokulumuz müdürü Prof. Dr. Sevinç POLAT,  "Fakülte olma sürecini başlatmış olmanın grurunu yaşıyoruz, bu nedenle bu mezuniyet töreninin aynı zamanda yüksekokul olarak düzenelenen son mezuniyet töreni olması itibariyle farklı bir anlamı olduğunu düşündüğünü dile getirerek, hemşirelik mesleğinin anlamı, değeri, meslekleşme süreci üzerine bilgiler verdi.  Bugünden itibaren hemşirelik mesleğinin profesyonelleşme ve gelişim sürecini devam ettirmek suretiyle, ileri hemşirelik rollerini uygulamayı hedef edinmiş, inovatif hemşirelik yaklaşımı ile yeni buluş ve icatlara imza atan etik ilkeler doğrultusunda kanıt temelli uygulamalar ışığında hemşirelik mesleğini sürdüren hemşireler olarak yolunuza devam edeceğinize inanıyor siz değerli öğrencilerimizi mezuniyetlerinden dolayı kutluyorum diyerek konuşmasını tamamlayan okul müdürümüzün ardından Bozok Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Salih Karacabey'in konuşmaları ve mezun öğrencilerimizin yemin ve diploma törenleri ile mezuniyet töreni tamamlandı.