BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Yer: BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Lisans ve Ön Lisans Öğrencileri tarafından Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği çocuklarına yardım eli uzandı. Öğrenciler kendi aralarında topladıkları paraları Yüksekokul Müdürü ve aynı zamanda Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Doç. Dr. Sevinç POLAT aracılığı ile Dernek Başkanı Prof. Dr. Muhammet Fevzi POLAT ve Dernek Müdürü Nimetullah EKELİK’e teslim etti. Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Muhammet Fevzi POLAT,  geleceğin sağlıklı nesillerinin oluşturulmasında bu çocuklarımızın desteklenmesi oldukça önemli  bu nedenle bu duyarlı davranışı bütün Yozgat halkından bekliyoruz diyerek,  Doç. Dr. Sevinç POLAT’ın şahsında tüm Sağlık Yüksekokulu çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti. Doç. Dr. Sevinç POLAT ise hemşirelik zor durum olan bütün insanlara yardımı ilke edinmiş, sevgi, şevkat, merhamet ve özveri isteyen bir meslektir. Öğrencilerimiz bu doğrultudan hareketle ve toplumsal sorumluluk bilinci ile bu güzel davranışı gerçekleştirmişlerdir. Bundan dolayı öğrencilerime çok teşekkür ediyorum, inşallah yardımlarımız sonraki günlerde devam edecektir dedi.