Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni

Yer: Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu

Yüksekokulumuz 2015-2016 Akademik yılı 15. dönem mezunlarını verdi. Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Sağlık Yüksekokulu Yemin ve Mezuniyet Töreni’ne Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fevzi Polat, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevinç Polat, öğretim elemanları, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni, Yüksekokul birincisi Selver Bektaş’ın mezun öğrenciler adına yaptığı konuşma ile devam etti. Bektaş konuşmasında, mezuniyetin yeni bir hayatın başlangıcı olduğuna dikkat çekerek kutsal bir mesleğe sahip olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Sevinç Polat ise konuşmasında Hemşirelik, sağlık hizmetlerinin kaliteli ve güvenli sunumunda etkin rol oynayan bir meslek olduğuna dikkat çekerek hemşirelik mesleğinin ciddi sorumluluk, çalışkanlık ve özveri gerektirdiğini belirtti. Konuşmasında mezun öğrencilere seslenen Doç. Dr. Polat: “Mezuniyetiniz aslında sonlandırdığınız bu zorlu maratonun kendisi değil, uzunca bir çizgini başlangıcıdır. Çünkü Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu mezunu olmanın getirdiği toplumsal sorumluluk bir ömür boyu omuzlarınızda olacaktır. Taşıyacağınız bu sorumluluk sizler için bir yük değil, aksine sizlere özgür ve akılcı düşünceyi güzel ülkemizi ve toplumsal hedeflerimizi hatırlatan birer onur nişanı madalyası olacaktır. Hepinizin mezuniyetini kutluyor, özel ve mesleki hayatlarınızda başarılar diliyorum.” dedi.Konuşmaların ardından Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Nazan Kılıç Akça Yüksekokulumuz hemşirelik bölümü 2015-2016 akademik yılı 15. Dönem mezun öğrencilerine hemşirelik yemini ettirdi. Hep bir ağızdan Hemşirelik yemini eden öğrenciler mezun olmanın gururu ve sevincini yaşadılar.

Resimleri İçin Tıklayınız. Mezuniyet Videosu İçin Tıklayınız.