2016 ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2016 ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE KAZANAN  ÖĞRENCİLERİMİZDEN  KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

İnternet Üzerinden Kayıt ( e kayıt) Yapılmamaktadır. Kayıt Şahsen Yapılmaktadır.Lütfen Dikkatlice Okuyunuz. İstenilen belgeler:

- Adayın ÖSYS sonuç belgesi

- Lise diplomasının aslı ve fotokopisi

- Nüfus cüzdanının fotokopisi

- Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümüne yerleşen adaylar; tam teşekküllü hastaneden      “Bu programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir.”  (rapor yeni tarihli olacaktır)

- 8 adet vesikalık fotoğraf

Diikkat:

* Kayıt İşlemleri bire bir yapılmaktadır.

* Belirtilen tarihler arasında gerekli belgelerle şahsen gelinmesi önemle rica olunur.

* Belgelerin herhangi birtanesinin eksik yada yalnış olması sonucu kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Not: Sağlık ocağından alınan yada herhangi bir hastaneden alınan normal rapor kabul etmdilmemektedir. Tam Teşekküllü hastaneden alınan heyet raporu olması zorunludur.