YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SUDAN AL-NEELAIN ÜNİVERSİTESİNDEN YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET

Sudan Al- Neelain Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Genel Cerrah Prof. Dr. Tarık Abbas Elbakheet Mevlana Değişim Programı kapsamında öğretim elemanı olarak Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Prof. Dr. Tarık Abbas Yüksekokulumuzu gezerek, beğenilerini ve tekrar gelme isteklerini ifade ettiler.

Sayın Tarık Abbas Yüksekokulumuzu gezdikten sonra Konferans Salonumuzda "Nazokomiyal Enfeksiyonlar" konulu konferans verdiler. Konferansa Bozok Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. M. Fevzi POLAT , Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Sevinç POLAT, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve Sağlık Yüksekokulu Akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Konferansın bitiminde Yüksekokul Müdürümüz Doç Dr. Sevinç POLAT tarafından Prof. Dr. Tarık Abbas Elbakheet' e Teşekkür plaketi takdim edildi.